hvordan blokkere et nummer chat eros

5. okt Blokkere telefonnummer på mobil. Slik blokkerer du for plagsomme oppringninger. Noen som plager deg på SMS eller ved å ringe?. jan Eksempelvis kan du blokkere de som ringer fra ukjent nummer, I tillegg gis du muligheten til å velge hvordan vedkommende skal blokkeres. 3. sep Jeg vil helst ikke bytte nr mitt bare fordi jeg ikke vil at en person skal ringe meg 20 ganger om dagen. av disse operatørene tilbyr at en kan blokkere et nummer fra å ringe meg? Men hvordan rglene for dette er vet jeg ikke.

Hvordan blokkere et nummer chat eros -

Anmelde forholdet til politiet, event. Tror eg hadde blitt sprø. Jeg har Netcom, og skal bytte til Telenor eller Tele2 om litt, men jeg lurte på om noen av disse operatørene tilbyr at en kan blokkere et nummer fra å ringe meg? Vis nytt innhold Retningslinjer. Litt kjedelig det, men da blir jeg i hvert fall ikke ringt 20 ganger av den ene personen. Og spill inn stilhet! Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript.

Hvordan blokkere et nummer chat eros -

Dette er det beste tipset. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Det er umulig nesten for operatører å blokkere for ett enkelt nummer.