Hei! Er nå 3 uker siden jeg fødte,alt gikk veldig fint, måtte bare sy ett sting og alle sår var tilhelet 5 dager etter fødsel. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind. 3. jun Hvor lenge tok det for deg å kunne bruke tamponger igjen etter fødsel? Her er det nå 5 mndr i morgen, og jeg har stort ubehag med tamponger. Når kan man begynne å bruke tamponger igjen etter en fødsel? Mensen er tilbake forlengst, ahrg. Glemte å spørre legen sist jeg var der.

Videos

Tampong

Kontaktanonse tampong etter fødsel -

Du kan jo prøve,men tviler på at det er behagelig enda. Klarde ikkje bruke tampong før ca tredje gangen eg hadde mensen.

Kontaktanonse tampong etter fødsel -

Litt pinlig spørsmål Hmmm Hva synes du om artikkelen?

: Kontaktanonse tampong etter fødsel

Match norway erotiske noveller dansk 216
Sex damer dildo dama Når du har kommet hjem, kan du fylle en ren tomflaske med lunkent vann og skylle med dette. Anonym bruker   posts. Hvis minst fire timer har gått og du føler ubehag når du fjerner den, kan det være at du ikke blør nok til den typen tampong. Hverken tamponger eller bind er «best», så hva som er rett for deg kommer an på hva du selv foretrekker. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind.
Kontaktanonse tampong etter fødsel 800
Trafikk prøve gratis knulle kontakter Hva synes du om artikkelen? På sykehuset har de ofte en hånddusj som du kan skylle godt med etter at du har vært på. Sign In Sign Up. Har dere hatt sex ennå? Jeg fikk beskjed om at man ikke skal bruke tampong så lenge man har renselse. Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Kan ikke si det frister og stappe noe oppi der etter fødsel heller, så. Klarde ikkje bruke tampong før ca tredje gangen eg hadde mensen. Var rett og slett for. Hei! Er nå 3 uker siden jeg fødte,alt gikk veldig fint, måtte bare sy ett sting og alle sår var tilhelet 5 dager etter fødsel. Blør litt, men trenger ikke bruke kraftige bind. Etter at du har fjernet tampongen, pakker du den inn i toalettpapir og kaster Fjern begge tamponger med én gang og kontakt lege hvis du tror du har en infeksjon. kan det hende du trenger en større tampong hvis du har hatt vaginal fødsel.